Novosti

Advanced (7+)

 • grid
 • list
 • Zicara
  4.350 rsd
    Dječija igračka ZICARA "Seilbahnen" sa 130 elementa FischerTechnik Pogledajte originalni priručnik gdje je montaža prikazana u slikama. Sve pojedinačne komponente, pogotovo pokretne djelove je potrebno održavati ili čistiti ako zatreba. PAŽNJA! Rizik od gušenja usled gutanja sitnih djelova! Sigurosne informacije : pazite da se ne povrijedite na oštrim i zašiljenim komponentama!  
 • Buldozer
  2.700 rsd
    Dječija igračka "Buldozer" sa 85 elemenata FischerTechnik Pogledajte originalni priručnik gdje je montaža prikazana u slikama. Sve pojedinačne komponente, pogotovo pokretne djelove je potrebno održavati ili čistiti ako zatreba. PAŽNJA! Rizik od gušenja usled gutanja sitnih djelova! Sigurosne informacije : pazite da se ne povrijedite na oštrim i zašiljenim komponentama!  
 • Motori
  1.380 rsd
    Dječija igračka "Bikes" sa 80 elemenata FischerTechnik Pogledajte originalni priručnik gdje je montaža prikazana u slikama. Sve pojedinačne komponente, pogotovo pokretne djelove je potrebno održavati ili čistiti ako zatreba.
 • Automobili
  1.380 rsd
    Dječija igračka AUTOMOBILI "Carts" sa 50 elemenata FischerTechnik Pogledajte originalni priručnik gdje je montaža prikazana u slikama. Sve pojedinačne komponente, pogotovo pokretne djelove je potrebno održavati ili čistiti ako zatreba. PAŽNJA! Rizik od gušenja usled gutanja sitnih djelova! Prilikom montaže gumenih točkova pazite na smjer profila (lijevo i desno)!
 • Traktori
  3.920 rsd
    Dječija igračka "Tractors" sa 130 elemenata FischerTechnik Pogledajte originalni priručnik gdje je montaža prikazana u slikama. Sve pojedinačne komponente, pogotovo pokretne djelove je potrebno održavati ili čistiti ako zatreba. PAŽNJA! Rizik od gušenja usled gutanja sitnih djelova! Sigurosne informacije : pazite da se ne povrijedite na oštrim i zašiljenim komponentama! Prilikom montaže gumenih točkova pazite na smjer profila (lijevo i desno)!  
 • Helikopter -Solar
  2.700 rsd
    Dječija igračka "Solar" sa 60 elemenata FischerTechnik Solarne ćelije rade pomoću sunčeve svjetlosti ili halogene svjetlosti. CFL sijalice ili fluorescentno svijetlo nije prikladno. Pogledajte originalni priručnik gdje je montaža prikazana u slikama. PAŽNJA! Rizik od gušenja usled gutanja sitnih djelova! Sigurosne informacije : pazite da se ne povrijedite na oštrim i zašiljenim komponentama! Sve pojedinačne komponente, pogotovo pokretne djelove je potrebn...
Scroll